donderdag, maart 01, 2007

Hoe erg het leven zonder net kan zijn...

Enkele weken lang lag de pc thuis plat...
dan begin je toch wel te beseffen wat je allemaal uitvreet op je pc en het internet. De uren van trein en bus zoeken? Vergeet het, ga maar naar de bushalte of het treinstation!
Nog snel een mailtje sturen naar je vrienden aan de andere kant van de wereld? Probeer toch maar n postkaartje of brief te sturen...
Afspraken maken, informatie opzoeken of gewoon up to date blijven met de actualiteit... vergeet het maar. Het internet en de pc (of Mac, Driek!) zijn zowaar een onmisbaar aanhangsel van het menselijk lichaam geworden. Dus als je toevallig je appendix moet laten verwijderen, vraag dan aan de chirurg of hij dat onmisbaar aanhangsel kan vervangen door n draadloze internethub zodat je altijd en overal 'online' kan zijn.
Klinkt lachwekkend, maar wie weet waar sommige halve garen toe in staat zijn. En die zullen altijd wel een politicus zot genoeg vinden om hun idee ook effectief te willen realiseren. Denk maar aan het VB dat in Mechelen de Mosquito op pleintjes met rondhangjongeren wil hangen. Dat 'spellement' produceert een geluidsfrequentie die enkel door jongeren tot 25 hoorbaar is. Die geraken daar dan zo door geirriteerd dat ze het maar afbollen. Als dat nu niet belachelijk is. Wij vragen toch ook niet dat op pakweg de Grote Markt van Kortrijk een bakske wordt geinstalleerd dat blerende geluiden voorbrengt die de gepensioneerden van hun koffie en koekske in de tearoom wegjaagt!
Misschien moeten we bij de uitvinders van de Mosquito eens gaan informeren naar n bakske dat onnozele ideeën neutraliseert... Dat zou pas een uitvinding zijn die ik in mijn stad wil zien.

1 opmerking:

Unknown zei

macmacmacmacmac :p

http://www.youtube.com/watch?v=qHO8l-Bd1O4

neen ze, linux is ook goed ;) zolang maar windows gedoe is!