donderdag, juli 19, 2007

komkommertijd

Niet echt komkommertijd, maar eerder drukke tijden. De omschakeling tussen studeren en werken is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig had ik een weekje vakantie gekregen om de overgang te vergemakkelijken.
Ondertussen is het dus door de week in Brussel en in het weekend back to K-town. Maar natuurlijk is dat slechts een tijdelijke situatie. Brussel (of de Brusselse rand) zal vanaf september mijn vaste stekje worden en dan is het een definitief 'adieu' aan Kortrijk. Of ik het zal missen...? Sommige dingen (den Boulevard, de Vlasmarkt, de idiote politieke situaties,...) meer dan andere (Stefaantje, Quackie en Flopke, de oude madammekes op de Grote Markt,...), maar zo gaat het nu eenmaal in het leven. Je maakt keuzes en soms laat je meer achter dan je opzoekt. Gelukkig zijn de moderne technieken er om de banden die je gesmeed hebt te onderhouden en aan te halen.
Maar voorlopig is het dus nog anderhalve maand afkicken in de weekends in 'den Boulevard'. Daarna zal ik de Kortrijkse politiek enkel nog blogsgewijs volgen dankzij Kortrijkwatcher en (in mindere mate) de blog van raadslid LemaƮtre en het Verdriet van Kortrijk. Niet dat die laatste veel serieuze politieke thema's aanboort maar hij staat in ieder geval garant voor een regelmatige dosis humor. En daar doen we het toch voor, een traan en een lach...
De trein voor Brussel wacht...

Geen opmerkingen: